Glavni meni

web stranica Općine Donji Kraljevec

Traži

Na vsebino strani

9. sjednica VMO

VMO D.Kraljevec

ZAPISNIK
sa osme sjednice VMO D.Kraljevec održane dana 23.02.2011. sa početkom u 18,00 sati u prostorijama općine D.Kraljevec.ZAPISNIK

devete sjednice VMO D.Kraljevec održane 14.03.2011.god. sa početkom u 18.00 sati u prostorijama općine D.Kraljevec.Za sjednicu se predlaže sljedeči dnevni red.

Dnevni red:


1.Tehnička reambulacija na području KO D.Kraljevec
2.Prodaja gradilišta
3.Ostala pitanja

Sjednici su bili nazočni:Mladen Taradi, Kristina Maltarič,Slavko Strbad,Đuro Horvat,Sandra Percač,Mladen Blažeka,Dragutin Glad,Tomica Strahija.
Izostali su:Zvonimir Vlah
Pozvani je bio i donačelnik općine Kristijan Baranašić koji se nije odazvao pozivu.

1.Gosp.Mladen Blažeka izvjestio je nazočne o smislu tehničke reambulacije da se uz pomoć državnog proračuna riješi pitanje gruntovnice da se urede knjige.Načelnik Zlatko Horvat potpisuje sa splitskom firmom čistu reambulaciju katastra bez sređivanja gruntovnice koje je trebalo biti gotovo do kraja 2009 godine.Do danas se nama uvid u to što se do sada odradilo.Opčinsko vijeće općine D.Kraljevec donosi prijedlog da svako domačinstvo plača 900.00 kuna po hektaru.Stav MO D.Kraljevec je da se ne slaže sa tim prijedlogom. I donosi odluku da općina izvjesti javnost o tome što je do sada napravljeno da napravi javnu prezentaciju i objasni mještanima D.Kraljevca što oni zapravo time dobivaju za što bi trebali platiti.

2.MO donosi odlukuo prodaji zemljišta u industrijskoj zoni "Sjever" čestica br. 708/7 u suvlasničkom udjelu 265/5580 identična dijelu kat.čestice br. 2597/7.Cijena po čhv je 100.00 kuna.MO nadalje apelira na općinu da pripremi dokumentaciju da se može ići u prodaju gradilišta u sportskoj ulici i gradilište u Ludbreškoj ulici.

MO donosi odluku da se uputi javni poziv vlasnicima nekorištenih nekretnina (starih gruntišta) u D.Kraljevcu zbog otkupa ili prodaje istih.


3.MO donosi odluku o slobodnom dovozu zelene mase i granja na deponij (bivše smetlište Kotec) u vremenu od 02.04.-20.04.2011. god. da bi se složila vuzmenka.
Mole se mještani D.Kraljevca da dovoze samo zelenu masu i granje. MO apelira na općinu da poduzme mjere po pitanju prometa u ulici K.Tomislava.
MO je zaprimio peticiju od stanovnika ulice K.Tomislava koji imaju problem sa velikim brzinama kojom jure automobili tom ulicom pa se moli općina da poduzme mjere da bi se to spriječilo.


Predsjednik VMO D.Kraljevec
Mladen Blažeka


Vijesti | VMO D.Kraljevec | OPĆINSKA TIJELA | SJEDNICE | DOKUMENTI | UDRUGE | Rudolf Steiner | Arhiva | Načrt strani

tumblr analytics

Nazaj na vsebino strani | Nazaj na glavni meni