Glavni meni

web stranica Općine Donji Kraljevec

Traži

Na vsebino strani

UDRUGA ŽENA DONJI HRAŠČAN

UDRUGE

UDRUGA ŽENA DONJI HRAŠĆAN "HRAŠENČANKE"
Održana 2. redovna godišnja skupština

U subotu 02.03.2013. godine s početkom u 19 sati u Domu kulture Donji Hrašćan Udruga žena "Hrašenčanke" održala je svoju 2. REDOVNU GODIŠNJU SKUPŠTINU

Dnevni red:

1.Pozdravna riječ - otvaranje skupštine
2.Izbor radnog predsjedništva, zapisničara, te dva ovjerovitelja zapisnika
3.Izvješća:
- Upravnog odbora
- Blagajnika
- Nadzornog odbora

Udruga žena Donji Hrašćan je i drugu godinu djelovanja završila s uspješnim radom. Osim redovite rekreacije utorkom i četvrtkom, članice su bile jako aktivne, pa su tako organizirale i sudjelovale u raznim aktivnostima na području Općine i Međimurja. Prošlu godinu započele su sudjelovanjem na općinskom fašnjaku u Hodošanu. U ožujku su se uputile na lijepi dvodnevni izlet u Sarajevo.
Također su se uključile u radnu akciju koju je pokrenuo mjesni odbor – uređenje parka, a posadile su i cvijeće te Donji Hrašćan učinile ljepšim. Sredinom mjeseca travnja posjetile su zajedno sa djecom zabavni park Neusiedler see u Austriji.
U mjesecu lipnju organizirale su druge po redu sportske igre udruga žena Općine Donji Kraljevec u Gačicama na kojim je sudjelovalo oko 80-tak članica Udruga žena Palinovec, Hodošan, Donji Pustakovec i Donji Hrašćan. Dobru kondiciju i spretnost dokazale su osvojivši prvo mjesto.
Uključile su se i u općinske manifestacije pa su tako sudjelovale na 7. Međunarodnom voćarskom sajmu u Donjem Kraljevcu gdje su općinski štand obogatile finim domaćim kolačima.
Budući da su članice Međimurskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" u rujnu su sudjelovale na XVII. međimurskom festivalu sportske rekreacije žena u Šenkovcu gdje su od 19 ekipa iz cijelog Međimurja osvojile broncu u disciplini vođenje lopte nogom, a sveukupno su zauzele 7. mjesto.
Na jesen su opet otputovale na dva lijepa izleta , posjetile su Pulu i Brijune, a mjesec dana kasnije Beograd i Novi Sad.
Uspješnu 2012. godinu zaključile smo organizacijom priredbe povodom Sv.Nikole, te prodajom ručnih radova povodom božićnih blagdana, a veći dio zarade od prodaje su početkom 2013. donirale u humanitarne svrhe za sumještanina Ivana Vidovića.

4.Prijedlog programa rada i Financijskog plana za 2013. godinu

PROGRAM RADA ZA 2013. GODINU
- redovito održavanje satova aerobika dva puta tjedno
- aktivno uključenje u fašničku povorku
- uređenje mjesta
- organiziranje izleta ( proljeće, jesen )
- organiziranje 3. susreta Udruga žena iz svih mjesta Općine Donji Kraljevec
- sudjelovanje na Voćarskom sajmu u D.Kraljevcu
- organiziranje 18. Međimurskog festivala sportske rekreacije žena – domaćin UŽ Donji Hrašćan
- sudjelovanje u ostalim manifestacijama koje će organizirati Mjesni odbor, Općina, ostale udruge u Općini i MSSR
- organiziranje priredbe i podjela poklona najmlađima povodom Sv.Nikole

5.Rasprava
6.Usvajanje Izvješća, Programa rada i Financijskog plana za 2013. godinu
7.Ostala pitanja i prijedloziVijesti | VMO D.Kraljevec | OPĆINSKA TIJELA | SJEDNICE | DOKUMENTI | USTANOVE | UDRUGE | Arhiva | Načrt strani

tumblr analytics

Nazaj na vsebino strani | Nazaj na glavni meni