Načelnik Općine Donji Kraljevec, Miljenko Horvat, je dana 14. rujna 2022. godine u Zagrebu potpisao Ugovor o financiranju za projekt „SNAŽNO ZAŽELI-III“, prema pozivu „ Zaželi-program zapošljavanja žena-faza III“ s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Nositelj potpisanog projekta „ Snažno zaželi-III“ je Općina Donji Kraljevec a projekt  je nastavak projekta „Zaželi-faza I“, i „Zaželi-Faza II“.
Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec, Centar za socijalnu skrb i USR „ Sport za sve“ Općina Donji Kraljevec.
Vrijednost projekta je 494.400,00 kn bespovratnih sredstava.
Zaposlit će se 10 žena s područja općine Donji Kraljevec .Žene će obilaziti  za 70-ak korisnika i brinuti o njima,  pružajući im pomoć i podršku u svakodnevnom životu i time im poboljšati kvalitetu života.

Izuzetno smo ponosni na odlične rezultate predhodnih projekata i što naša Općina kontinuirano sudjeluje u izradi i provedbi poziva Zaželi.
Realizacijom takvih projekata  doprinosi se osjećaj korisnosti za žene koje su bile bez posla i time bez primanja, a i cijele lokalne zajednice u jačoj vidljivosti socijalne inkluzije u našoj općini. I ono što je najveća vrijednost projekta jest poboljšanje kvalitete života ne samo za pojedine skupine u lokalnoj zajednici, već i za cijelokupno stanovništvo naše zajednice istaknuo je načelnik Miljenko Horvat.