Dana 22.12.2022. g. u prostorijama Općine održan je prijem načelnika s djelatnicama na projektu „Snažno zaželi-III“, UP.02.1.1.16.0036.  

Načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat je pozvao djelatnice zaposlene na projektu „Snažno zaželi-III“ kako bi im se još jedanput zahvalio što  i dalje pružaju pomoć našim korisnicima koji su izuzetno zadovoljni i sretni što se i po treći put nastavlja ovaj hvalevrijedan projekt. Na kraju su djelatnicima podijeljeni prigodni pokloni za božićne i novogodišnje blagdane. Načelnik je također spomenuo da  je u najavi natječaj za IV. fazu projekta koja bi se provodila 3 godine čime se doprinosi cjelokupnoj lokalnoj zajednici i mogućnosti većeg broja zaposlenja i još većem broju krajnjih korisnika.  

Projekt „Snažno zaželi-III“ Program zapošljavanja žena u Općini Donji Kraljevec je u skladu s europskim i nacionalnim preporukama o unapređenju položaja žena na tržištu rada i zaštite prava žena, te je uspješan nastavak projekta faza I i faza II. Projekt je 100 % financiran sredstvima iz Europske unije.  Ukupna vrijednost projekta je 494.400,00 kn. Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 14.rujna 2022. godine te se provodi u razdoblju od 8 mjeseci, odnosno do 05. mjeseca 2023. godine.