Poštovani,

Kako smo iz pojedinih općina u Međimurskoj županiji dobili informacije da dio naših stranaka traži propusnice kako bi obavile aktivnosti na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje šaljemo vam ovaj dopis sa slijedećim informacijama, s obzirom da nema nikakve potrebe za izdavanjem propusnica i fizičkim dolaskom u prostorije Zavoda za zapošljavanje.

Zbog preporučenih mjera predostrožnosti vezanih za COVID-19, upućujemo da se sve usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje obavljaju putem e-maila, telefonski, putem pošte, ili putem naše web stranice www.hzz.hr,  te nije potrebno da stranke osobno dolaze u urede.

Vezano uz prijavu u evidenciju nezaposlenih osoba, stranke mogu potrebne dokumente skinuti s naše web stranice www.hzz.hr. Također nam se stranke mogu obratiti direktno na Prijava.Cakovec@hzz.hr ili nas nazvati na telefone 040 396816, 040 646740, 040 543200.  Što se tiče osoba koje se već nalaze u evidenciji nezaposlenih, radi bilo kojih pitanja i nejasnoća mogu se javiti zaduženom savjetniku/savjetnici na telefon, ili putem e-maila,  ili se javiti na gore navedene kontakte.

Što se tiče poslodavaca i potpora za očuvanje radnih mjesta za poduzetnike u djelatnostima pogođenim Koronavirusom,  sve informacije su dostupne na našoj web stranici www.hzz.hr, na kojoj poslodavci mogu i on-line predati zahtjev. Naravno da nam se poslodavci , radi bilo kojih upita i usluga mogu javiti i direktno putem e-maila  HZZ.Cakovec@hzz.hr,  ili na naše gore navedene telefone.

Vezano uz bilo koja pitanja iz domene Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i nezaposlene osobe i poslodavci se mogu javiti u Pozivni info centar Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na broj  01 6444000,  koji radi od ponedjeljka do petka od 08-19  sati. Sve informacije o pozivnom info centru se također nalaze na našoj web stranici www.hzz.hr .

 HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
PU ČAKOVEC
Josipa Bana Jelačića 1, 40000 Čakovec