Srpanj je mjesec žetve, pravog početka ljeta, upisa na fakultete, uživanja u dugim vrućim danima,…, a u košarkaškom klubu Donji Kraljevec srpanj je već godinama rezerviran za “znate-već-što”: NOĆNI STREETBALL TURNIR!!!
Pa ako je tako, zašto bi ove godine bilo drukčije? ☺
Vremena su turbulentna i nepredvidiva (što je otprilike isto), ali “show must go on!” ?
Vođeni tom mudrom “doskočicom” dobrog starog Freddieja odlučili smo Vas i ove godine razveseliti redom dobre ulične košarke, osvježavajućih (bez)alkoholnih pića i neizostavnih langoša koji se tope u ustima! (znamo, klišej… ali istiniti!)
Nešto ranije nego prošlih godina (možda konačno prevarimo kišu) organiziramo 8. NOĆNI STREETBALL TURNIR “DONJI KRALJEVEC 2020.”
Ove godine turnir ima još jednu bitnu značajku: organizira se u godini kada slavimo 50 godina kluba! Da, dobro ste pročitali, 50! ?

Turnir će početi u 16 sati kada će snage odmjeriti igrači rođeni 2007. godine i mlađi (U13), a nastavit će se glavnim turnirom u 18 i 30 sati.
U slučaju da ste dovoljno hrabri i odvažite se sudjelovati, ekipu možete prijaviti do 12 sati na dan turnira za glavni turnir i do 20 sati dan prije za U13 na: 0989573987 (Gabrijel) ili 0989260937 (Jakov) ili na FB stranicu Košarkaški Klub Donji Kraljevec
Kotizacija za sudjelovanje je simbolična kombinacija “Mažuranić – Jelačić” što daje zbroj od 120 te je u nju uključeno jelo i piće za svakog člana ekipe.
Valja napomenuti kako će oni koji se baš, baš potrude i osvoje jedno od prva tri mjesta u jednoj od kategorija osvojiti pehare, nagrade i vječnu slavu što je ipak, složit ćete se, najbitnije!

…i, “that´s all folks! (kako bi rekla sportska superzvijezda iz Space Jama- Zekoslav Mrkva)?

VIDIMO SE!

… jer, postoje dvije vrste ljudi: ljubitelji košarke i košarkaškog kluba Donji Kraljevec… i oni koji će to tek postati! ?