Dragi sumještani Općine Donji Kraljevec, dragi prijatelji došlo nam je vrijeme Uskrsa, vrijeme buđenja i novog života. U ovim veoma čudnim, teškim danima za sve ljude, došlo je jedno vrijeme koje budi nadu u bolje sutra, vraćanje života u normalu gdje ćemo se moći ponovno zajedno veseliti, družiti, radovati. Da bi do toga došlo moramo svi zajedno pronaći snage i želje da pomognemo sebi i drugima, moramo se držati onih uputa koje nas drže zdravima. Zadatak nas, koje ste odabrali da budemo prvi među jednakima, je da Vas jedne strane zaštitimo u svojim mogućnostima, ali sa druge strane da Vam olakšamo ove čudne dane. Takva je i ideja da Međimurje bude jedna slobodna zona za kretanje što na žalost neki nisu shvatili, smatrajući nas nedovoljnim pametnim i zrelima da brinemo o sebi i drugima.

Dragi moji nije vrijeme za podjele i podmetanja, vrijeme je da pomognemo jedni druge, vrijeme je da zaštitimo jedni druge, vrijeme je zajedništva, da se svi držimo onoga što nam nalažu ljudi koji su stručni za borbu protiv nevidljivog neprijatelja.

U želji da se svi zajedno nađemo u boljim vremenima, zaželio bih vam puno zdravlja, ljubavi, razumijevanja, tolerancije i vjere i u tom duhu htio bih Vam čestitati sretan Uskrs.

Vaš načelnik