Da, da… Ponovno je ONO doba godine! I ne, nije Božić, ali kao da jest! I ove godine organiziramo najvrući, najzabavniji, najatraktivniji i najzanimljiviji događaj u Donjem Kraljevcu!
Svjetla reflektora i ovog će ljeta na “Fundacijama” osvjetljavati atraktivne košarkaške poteze, bogatu ponudu osvježavajućih pića, nezaboravne i neizostavne langoše, ukratko sve ono što nikako ne smijete i ne želite propustiti!
Rezervirajte datum, more i godišnji odmor mogu malo pričekati, prava ljetna zabava je na “vrućini gradskog asfalta” u Donjem Kraljevcu!
A vi igrači, streetballeri, hakleri, balleri, basketaši i svi koji se tako osjećaju, ne bojte se! Prijavite svoju ekipu oood SAD! pa najkasnije do 12 sati na dan turnira na 0989573987 (Gabrijel), 0992617450 (Miha) ili na FB stranicu Košarkaškog kluba.
Kotizacija za sudjelovanje je i ove godine simbolična kombinacija “Mažuranić – Jelačić” što daje zbroj od 120 te je u nju uključeno jelo i piće za svakog člana ekipe.
Najbolji i ove godine osvajaju pehare, nagrade i ono najbitnije… vječnu slavu!

ALI, to nije sve!
Loptanje pod obručima nije rezervirano za odrasle! Zato od 15 sati priliku da pokažu svoje vještine imaju i oni malo mlađi, odnosno kategorije U9 (2012. i mlađi) i U12 (2009. i mlađi), koji će, ne sumnjamo, napraviti sjajnu uvertiru za događaje u večernjim satima!