Obećali smo da ćemo naći novi termin i našli smo ga i prije nego smo i sami slutili… 🙂
Dok je uzbuđenje zbog prošlog termina turnira još vruće i dok razočaranje još nije udarilo jako, predstavljamo vam novi datum:
29. srpnja!

Tako da, turnir je pred vratima, pripremite se!
Hm, sve ostalo ostaje isto pa ćemo samo kopirati iz prošlog događaja… 🙂 (nismo lijeni, samo smo praktični 🙂 )

Pa kaže:
1 i 1 nisu 2, već 11…
Da, da, nakon jubilarnog desetog, ove godine stiže nam (logično) i jedanaesti streetball turnir u organizaciji košarkaškog kluba “Donji Kraljevec”. Turnir je to koji je već odavno postao ljetna tradicija i okupljalište ponajboljih haklera iz cijele regije pa nema smisla da tako ne bude i ove godine…

Ove godine pripremamo vam i jednu veliku novost… Naime, Općina Donji Kraljevec prepoznala je vrijednost ovog turnira, ali i naše brige za naš vanjski dom i ove godine sintagma “vrućina gradskog asfalta” odlazi u povijest i “vrućina gradskog akrila” stupa na scenu… Igralište je rekonstruirano, obnovljeno i ovaj turnir poslužit će kao izvrsna kulisa za otvorenje našeg novouređenog vanjskog terena! Weeee, da, i mi smo uzbuđeni! 🙂

Događanje počinje s onima na kojima košarka ostaje, a to su najmlađi. Najprije od 15 sati nastupaju kategorije U12 (2011. i mlađi) i U16 (2007. i mlađi), a ne moramo ni spominjati da je za njih i ove godine sudjelovanje besplatno i da smo im pripremili lijepe nagrade i priznanja!
Njihovo “loptanje pod obručima” traje sve do 18 sati, a onda na scenu stupaju veliki dečki!
Seniorska kategorija svoje deranje tenisica na vrućini košarkaškog asfalta, ovaj akrila (moramo se priviknuti), započinje u 18 sati. Za njih je kotizacija 20 eura po ekipi u što je uključeno jelo i piće za svakog člana ekipe (naravno igra se 3+1).

I za seniore su osigurane nagrade i priznanja, naravno…

Ali! To nije sve! Naravno da je tu i natjecanje u tricama, najukusniji langoši, bogata ponuda osvježavajućih pića, a i ove godine tu je i veeeliki napuhanac za one najmlađe!

Ukratko, za svakoga ponešto… Red košarke, red druženja, red zabave… jednostavno ne postoji razlog da se ne pojavite!

Svoju ekipu možete prijaviti do dana turnira do 12 sati na:
099 261 7450 ili na kkdonjikraljevec@gmail.com.