10.! Da, stigli smo i do prve okrugle brojke! Streetball turnir u organizaciji košarkaškog kluba “Donji Kraljevec” već je odavno postao ljetna tradicija i okupljalište ponajboljih haklera iz cijele regije, a da tako i ostane pobrinuli smo se i ove godine.

Događanje počinje s onima na kojima košarka ostaje, a to su najmlađi. Najprije od 15 sati nastupaju kategorije U11 (2011. i mlađi) i U15 (2007. i mlađi). Ne moramo ni spominjati da je za njih sudjelovanje besplatno i da smo im pripremili lijepe nagrade i priznanja!
Njihovo “loptanje pod obručima” traje sve do 19 sati, a onda na scenu stupaju veliki dečki!
Seniorska kategorija svoje deranje tenisica na vrućini košarkaškog asfalta započinje u 19 sati. Za njih je kotizacija 150 kn po ekipi u što je uključeno jelo i piće za svakog člana ekipe (naravno igra se 3+1).
Obzirom da smo na brojci 10, ove godine smo se odlučili ubaciti i novčane nagrade pa je tako nagrada za najbolje haklere 1.000 kn, za drugo mjesto 500 kn, a za trećeplasirane 300 kn.

Ali! To nije sve! Naravno da je tu i natjecanje u tricama, najukusniji langoši, bogata ponuda osvježavajućih pića, a ove godine tu je i veeeliki napuhanac za one najmlađe!

Ukratko, za svakoga ponešto… Red košarke, red druženja, red zabave… jednostavno ne postoji razlog da se ne pojavite!

Svoju ekipu možete prijaviti do dana turnira do 12 sati na: 098 957 3987 ili na kkdonjikraljevec@gmail.com.